Estàs aquí: Home > Notícies

Usuari
Contrasenya

Notícies

1º CONGRESO NACIONAL DEL CONSEJO ESPAÑOL DE RCP

Banner 1r Congreso CERCP

En l'enllaç adjunt trobareu la informació del 1r Congreso nacional del CERCP
http://www.cercp.org/el-cercp/1-congreso-cercp-2


Cursos d’instructors en Suport Vital Bàsic i Desfibril·lador Extern Automàtic – 2017

Places Exhaurides - Preinscripcions Curs d’Instructor en SVB+DEA de l’any 2017


Segueix el desplegament del Programa de SV en centres educatius impulsat pel CCR i el Departament d'Ensenyament

Per al curs escolar 2017-2018 s'incorporaran al programa prop 300 centres escolars públics i concertats.

Territoris CRP programa SVBe 2017-2018

Territoris CRP programa SVBe 2017-2018


Signat l'acord amb l'ERC

Fem públic que a data de 6 d’abril de 2017 es va fer l’acte de signatura del conveni amb l’ERC. Pel que fa al CCR, a partir d'ara, tots els instructors que han assistit a les jornades d'homologació passen a ser instructors de l’ERC. De la mateixa manera, els cursos impartits pel CCR de Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació Externa Automatitzada (SVB-DEA), Suport Vital Immediat (SVI), Suport Vital Avançat (SVA), el Curs Genèric d’Instructors (GIC) de SVI i SVA i el curs d’Instructors de SVB i DEA (iSVB), són des d'ara cursos ERC i per tant es beneficiaran del corresponent reconeixement i certificació europea. En breu s'efectuarà el reconeixement dels cursos pediàtrics (SVIp i SVAp).
Aquest nova fita és, indubtablement, un reconeixement a la tasca assolida que ens plau compartir amb tota la ciutadania i tot l'equip d'instructors del CCR.


L'Associació HC Segunda oportunidad lliura un guardó a l'IES Flos i Calcat

l'Associació sense ànim de lucre HC Segunda oportunidad (https://hcsegundaoportunidad.blogspot.com/) que centra la seva activitat en la difusió del suport vital i ús de desfibril·ladors en la població, ha lliurat guardó anual al Mèrit Educatiu en la seva III Edició al Sr. Andreu Varela director de l'Institut Flos i Calcat de Barcelona.

Dr Cerdà lliurant un guadó al director de l'IES Flos i Calcat i Sr. A. Alba president de l'Associació

Dr Cerdà lliurant un guadó al director de l'IES Flos i Calcat i Sr. A. Alba president de l'Associació


L'aprenentatge en SVB-DEA en modalitat virtual versus presencial motiu de tesi doctoral de J. Castillo

Jordi Castillo Garcia, infermer a Bellvitge, docent de la UIC i instructor del CCR, ha presentat la seva tesi doctoral valorant dos mètodes d'ensenyament i avaluant l'aprenentatge en la formació en SVB-DEA. Cal destacar la laboriositat metodològica així com la novetat que suposa aquest tipus de recerca en el nostre país. Felicitem al ja Doctor Castillo

Tesi. J.Castillo

Dr. Francesc Carmona ha estat nomenat "Fellow" de l'European Resuscitation Council

Ens plau comunicar el su nomenament com membre de l'ERC. En l'actualitat forma part del Comitè directiu del CCR i és responsable del grup de treball de SVA del CCR i del CERCP. També és Medical educator de l'ERC.

Dr. Carmona en una presentació al Congrés d'Islàndia-2016

Dr. Carmona en una presentació al Congrés d'Islàndia-2016


Desplegament del programa de formació en Suport Vital en centres educatius

Segueix la marxa imparable del Grup de Treball de Suport Vital centres educatius (SVe).


Avaluació de la formació en SV a les escoles

La inclusió de l'avaluació del SV dins de la formació curricular en centres educatius, demostra la importància i la seriositat que es dóna a aquesta formació per part dels centres. Us adjuntem un exemple de la nota trimestral que ha rebut un alumne de 1r d'ESO que ja va iniciar la formació en primària quan la seva escola es va incorporar el programa. Una manera que els pares també coneguin què s'avalua en l'assignatura i que el propi alumne ho consideri com un paràmetre de qualitat.

Invitem als centres educatius a fer-nos conèixer el sistema que utilitzen

Una classe de SV a 1r d'ESO

En relació als correus que l’ERC

Benvolguts/es instructors/es del CCR:

En relació als correus que l’ERC ha estat enviant en aquestes darreres hores sobre la validesa de les diverses credencials d’instructors, us informem que aquesta informació no és correcta i ha estat una errada per defecte de la plataforma del CoSy que en procés de construcció per part de l’ERC.

Per tant cal que NO FEU CAS D’AQUESTS CORREUS de l'ERC relacionats amb el tema. Us preguem també que no ens envieu trucades ni correspondència sobre el tema perquè s'ha produït una sobrecàrrega de feina a la que no podem donar resposta.

Quan s’hagi acordat la unificació de plataforma de l’ERC us informarem oportunament de com procedir a la gestió dels cursos.

Cordialment,

Manel Cerdà

President del CCR