Estàs aquí: Home > Notícies

Usuari
Contrasenya

Notícies

Cursos d’instructors en Suport Vital Bàsic i Desfibril·lador Extern Automàtic – 2018

Preinscripcions Cursos d’Instructors en SVB+DEA de l’any 2018Nota per a instructors i/o directors que han estat des-habilitats per manca d'activitat ens els darrers dos anys

En relació a la pèrdua de credencial com instructor/a o director/a de cursos que el CCR efectua seguint la normativa i terminologia de l'ERC recordem que anualment es procedeix a la revisió de l'activitat docent del Instructor/Director  i que es comunica amb tres mesos d'antelació, a les persones afectades que no han aportat activitat a la web, comunicat que es fa  per permetre la realització de cursos que evitin la des-habilitació. 

Recordem que en el cas de que vulguin i puguin (que tinguin possibilitats reals de fer-los a l'entitat on estan adscrits) i vulguin recuperar la credencial, caldrà que siguin socis de l'Acadèmia i/o d'alguna Societat de la mateixa.

a) en el cas dels instructors: En aquest cas queden com a Candidats a Instructors, es a dir en la mateixa situació que  els alumnes que han participat i aprovat el curs d'instructors i estan pendent de les tutories. Si el temps transcorregut és inferior a 3 anys han de realitzar 2 cursos tutoritzats i al menys el primer ha de ser dins dels 6 primers mesos i el segon en els 3 mesos següents. Si el termini és superior als 4 o més anys queda en situació d'aspirant a curs (Instructor Potencial) i cal tornar a sol·licitar participar en un nou curs d'instructors aportant el certificat de d'haver realitzat un curs de base en l'any anterior, aportant la sol·licitud de l'entitat o empresa on farà cursos.

 b) en el cas de directors: cal aportar la sol·licitud de l'empresa o entitat per a la que fa cursos on figuri el compromís que l'instructor podrà efectuar la seva tasca com director de cursos.


Nota informativa sobre les jornades de convalidació de títols d’instructor de Suport Vital del CCR - 2016.

Segons la normativa del Consejo Español de RCP (CERCP) tan sols es poden convalidar, per part del CCR, aquells instructors formats per les entitats auditades. El CCR ja ha realitzat aquestes jornades d’homologació.


El Dr. José Manuel Giraldo nou membre del del BLS-Science and Educational Commitee de l'ERC.

Amb el nomenament del JM. Giraldo ja són tres els instructors i destacats membres del CCR que participen en grups de treball de l'ERC. Fa unes setmanes va ser  el Dr. Abel Martínez pel que fa al grup de Pediatria i fa uns mesos en Francesc Carmona.

Els nostre reconeixement i agraïment per la seva tasca

membres del CCR que participen en grups de treball de l'ERC

membres del CCR que participen en grups de treball de l'ERC


Programa de formació en suport vital en Centres educatius-Gener 2018

Al mes de gener s'han reprès les tasques del GT SVe-CCR programades per al curs 2017-18. D'una banda amb el desplegament acordat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat per al curs 2017-18.

1Reus-Baix Camp i Priorat

Reus-Baix Camp i Priorat

3Tarragona

Tarragona

6-St Celoni - Baix Montseny

St Celoni - Baix Montseny

9-Figueres

Figueres


Reunió amb les Empreses col·laboradores del CCR 21-novembre-2017

S'ha efectuat la primera reunió amb les empreses que han signat conveni amb el CCR

Reunió entitats col-laboradores2017-2

Obert el termini per a la presentació de la Beca i Premis del Consell Català de Ressuscitació 2018

En els enllaços trobaran les bases i impresos de sol·licitud.

Premi a la millor comunicació 2018 Clic-car aquí

Premi a la millor publicació  en revista científica 2018 Clic-car aquí

Beca per un projecte de recerca 2018 Clic-car aquí